İçeriğe geç

Seramikle Kendin Yap Yılbaşı Hediye Fikirleri

seramikle-kendin-yap-yilbasi-hediye-fikirleri

2022 yılı bitmek üzere ve yeni yıl yaklaşıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de sevdiklerimiz için en güzel ve benzersiz yılbaşı hediyesi arayışımız başlayacak. Fakat bir hediye satın aldığımızda çok yüksek ihtimalle bu hediyenin bir benzeri bir başkasında da olacak. Peki bu sene bir farklılık yapıp sevdiklerinize benzersiz hediyeler vermek, hatta bu hediyeleri kendiniz yapmak ister misiniz? Eğer bu fikir kulağa hoş geliyorsa doğru yerdesiniz.

Eşsiz Bir Hediyeyi Sizden Başkası Yapamaz

Sevdiklerinizi sizden daha fazla kimse düşünemez. Bu sebeple onlar için eşsiz ve farklı bir yılbaşı hediyesi ancak sizin ellerinizde şekillenebilir. Aklınızdaki fikir ne ise, seramik çamurunu şekillendirerek bu fikri hayata geçirebilirsiniz. Seramik çamuru, aklınızdaki birçok şeyi şekillendirebilmenize imkan sunar. Örneğin; eşsiz tasarıma sahip bir espresso fincanı, özel olarak renklendirilmiş bir sunum tabağı, farklı materyallerle kombinlenmiş bir duvar panosu, en beğendiğiniz fotoğrafa eşlik edecek bir seramik fotoğraf çerçevesi veya aklınıza gelebilecek yüzlerce ihtimalden bir tanesi. Sevdikleriniz için seramik çamuruyla üretebileceğiniz o kadar çok hediye fikri var ki!

Birlikte Tasarlayalım, Şekillendirin ve Renklendirin

Mamezon Ceramics ile birlikte, önümüzdeki günlerde özel yılbaşı workshopları düzenleyeceğiz. Bu workshoplarda aklınızdaki hediye fikrini birlikte tasarlayabiliriz veya hazır obje fikirleri üzerinden ilerleyebiliriz, tercih tamamen sizin. Sevdiğiniz kişi türk kahvesi düşkünüyse, ona özel üreteceğiniz ve renklendireceğiniz eşsiz güzellikte bir seramik türk kahvesi fincanı hediye edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi ev dekorlamayı seviyorsa, salonuna renk katacak bir seramik heykel yapabilirsiniz veya duvarında parlayacak bir seramik pano renklendirebilirsiniz.

Kıymetli ve Unutulmayacak Bir Hediye

El yapımı seramik ürünler değerlidir. https://seramikkursu.com/2021/12/30/el-yapimi-seramik-urunler-neden-kiymetli/ adresindeki makalede de bu konuya değinmiştik. Şüphesiz ki sevdiğiniz kişiye bir el yapımı seramik hediye vermeniz, hatta bu hediyeyi sizin üretmeniz, aradan seneler geçse de unutulmaz bir anı olarak hatırlanacaktır. Hediyeniz, diğer hediyeler gibi bir kenara atılmayacak, aksine seneler geçtikçe daha da değer kazanacaktır.

Tamamen Size Göre Şekillenen Temalar

Sevdikleriniz için üreteceğiniz el yapımı seramik ürünler ne olacak diye soruyorsanız, bu sorunun cevabını sevdiklerinizin zevkleri belirleyecek. Dolayısıyla workshop temalarımızı sizinle birlikte belirlemek istiyoruz. Workshop takvimimiz netleştikçe Mamezon Ceramics Instagram hesabı üzerinden paylaşılacak fakat aklınızda bir fikir varsa lütfen bize Instagram üzerinden yazın, önerinizi değerlendirmek isteriz.

Bu arada arkadaş grupları için (minimum 3, maksimum 6 kişi) özel workshop planlama şansımız da var. El yapımı seramik yılbaşı hediyesi üretim sürecini arkadaş grubunuzla birlikte deneyimlemek isterseniz bizimle Instagram üzerinden Mamezon Ceramics’le iletişime geçebilirsiniz.